Vrbovcu i Bistri po bod

0
Komunalac add

PRVENSTVENA UTAKMICA 22. KOLO 3. HNL SREDIŠTE

VRBOVEC – BISTRA 1:1

VRBOVEC, Gradski stadion. Gledatelja 80.

Sudac: Luka Slišković 7. Pomoćnici: Hrvoje Radić i Maja Brozović (svi iz Zagreba). Četvrti sudac: Ante Maleš (Zagreb).

Deelgat: Damir Brcković (Duga Resa).

STRIJELCI:1:1D. Colarić(3), 1:1 M. Lovrić (63).

VRBOVEC: Zrinščak 6,5, Frigan 7, K. Colarić 6,5, (od 46. M. Tolić 6,5), Krizmanić 6,5, Lovrić 6,5, Ćosić 6,5, Škaro 6,5 (od 46. Nakić 6), Babić 6, (g. Tolić -), J. Colarić 6, od 83. Trošić -), D. Colarić 6,5, Slišković 7.

Trener: Dražen Biškup 6.5.

BISTRA: Rihtar 7, Brezec 6, (od 61. Lučak 6), Kotarski 6,5, Matošević 6,5, Budimir 6, I. Grozdek 6, A. Grozdek 6,5, (od 90 Hlup -), Vodopijak 6,5, Šturlan 6, Lučak 6, (od 55. Jančić 6,5), M. Lovrić 7.

Trener: Tadija Bekavac 6,5.

IGRAČ UTAKMICE: Nikola Rihtar.

Vrbovec je poveo već u 3. minuti kada je Slišković s lijeve strane vratio loptu na koju je natrčao Domagoj Colarić i s 10-ak m zatresao gostujuću mrežu. Poslije ranog vodstva domaćina igrala se taktički disciplinirana igra na obje strane u kojoj je Vrbovec imao inicijativu dok su se gosti branili. U 30. minuti Krizmanić je dijagonalom pronašao Sliškovića koji je snažno tukao s 14 m, ali je vratar Rihtar još bolje obranio udarac. Domagoj Colarić je u 37. minuti probio obrambeni blok i pucao sa 16 m pored desne stative. U 40. minuti Domagoj Colarić je ponovo okušao udarac s 16 m kojeg brani Rihtar.

Početak drugog poluvremena je pripao Vrbovcu. Ćosić je u 51. minuti lucidno pronašao Josipa Colarića koji se našao sam ispred Rihtara koji je i iz tog dvoboja izašao kao pobjednik. Bistra je izjednačila u 63. minuti i to iz prvog udarca kojeg je uputila u okvir domaćih vrata. Matošević je dodao loptu Mateju Lovriću koji je iz blizine postigao zgoditak. Drugi udarac u okvir domaćina Bistrani su uputili 75. minuti kada je Matošević šutirao s 18 m, ali je Zrinščak smireno obranio udarac. U završnici utakmice bezidejni domaći napadi bez žara, energije i požrtvovnosti nisu dali rezultata jer su ih gostujući igrači energično otklanjali. Iz tog razdoblja bilježi se udarac Domagoja Colarića u 80. minuti koji je završio pored lijeve stative. Zadnja domaća prigoda bila je u 85. minuti u kojoj je Slišković pucao s 10-tak m, ali je Rihtar na visini zadatka i brani udarac.

Imali su Vrbovčani šanse za pobjedom, ali što zbog sebičnosti pojedinih igrača i izvrsnih obrana vratara Nikole Rihtara, to se nije dogodilo. Na kraju je Bistra osvojila bod dok je Vrbovec izgubio dva boda jer nije bio na visini svojih prijašnjih igara kada se izgaralo, ginulo i davao zadnji atom snage za svoj klub.

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime