Vrbovčanke ekipne prvakinje Hrvatske u hrvanju uzrasta mlađe djevojčice

0
Komunalac add

Hrvački klub Sesvetski Kraljevec ovoga je vikenda bio domaćin početničkog Prvenstva Hrvatske za mlađe i starije dječake i djevojčice. Na turniru je sudjelovalo 212 natjecatelja iz 23 hrvačka kluba. Hrvački klub PIK VRBOVEC nastupio je s 22 predstavnika koji su ostvarili značajne rezultate.

Djevojčice su postale ekipne prvakinje Hrvatske u uzrastu mlađe djevojčice. Dječaci su ekipno treći u Hrvatskoj u uzrastu mlađi dječaci. Evo i pojedinačnih rezultata:

Uzrast mlađi dječaci kategorija do 30 kilograma zlato je osvojio Ivano Domgjoni, a srebro Noa Lujić. U kategoriji do 36 kilograma brončanu medalju osvojio je Emanuel Hegedić. Bronca je otišla u ruke Jakova Gvozdanovića u kategoriji do 40 kilograma. Petar Henc srebrni je u kategoriji do 44 kilograma. Nastupili su i Mateo Supan, Tibor Čuković, Fran Kralj, Vigo Lujić, Ivan Gubijan, Noa Horvat, Teo Štrkalj, David Treščec i Karlo Rade koji su ostali bez plasmana.


Uzrast mlađe djevojčice u kategoriji do 25 kilograma zlato je osvojila Antonija Prelec. Marija Klarić osvojila je broncu u kategoriji do 33 kilograma. Lernatić Lucija osvojila je također broncu u kategoriji do 36 kilograma. Lucija Čavka je brončana u kategoriji do 40 kilograma, a Mia Mališ Maria u kategoriji do 49 kilograma osvojila je zlatnu medalju.
Nastupile su i Ana Petrić, Petra Ranogajec i Tena Mlinarek koje su ostale bez plasmana.

Treneri su Nenad Grežina, Marko Dubravec i Davor Lujić.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime