Vrbovčanin Josip Juko predstavio drugi roman “Kreštava ljubav”

0
Komunalac add

Mladi Vrbovčanin Josip Juko sudjelovao je na nedavno održanom 45. međunarodnom sajmu knjiga Interliber kao jedan od najmlađih autora, a predstavio je svoj drugi roman “Kreštava ljubav” objavljen 2023. godine. Svoj roman prvijenac “Ugovor zle sudbine” Josip je izdao 2020. godine sa svega 17 godina, još kao učenik Tehničke škole Ruđer Bošković u Zagrebu.

Novi roman “Kreštava ljubav” objavljen u suradnji s izdavačkom kućom Lux Noctis iz Osijeka, otkriva što to nastane kada se u jednu priču spoje sanjivi mladić kakvog zasigurno nigdje nema, osebujna djevojka nezavidnih obiteljskih okolnosti, dvije zaljubljene papige, sumnjiva stanodavka, izazovne partije šaha, ponešto stihova, dašak umjetnosti, pokoja tajna i prstohvat kriminalistike?

Josip Juko rođen je 2003. godine u Novoj Biloj. U Vrbovec se doseljava 2008. godine. Završava današnju Osnovnu školu Krunoslava Kutena nakon čega se rastaje na četiri godine od voljenog grada i odlazi živjeti u učenički dom u Zagreb gdje završava Tehničku školu Ruđera Boškovića. Premda u srednjoj školi razvija vještine tehničara i znanje o elektronici, Josip razvija i vještinu pisanja. Njegov prvi roman “Ugovor zle sudbine” oduševio je publiku svojim stilom i činjenicom da je jedan ozbiljan roman s ozbiljnom temom napisao maloljetni dječak. Premda ima dva romana iza sebe, mladi Vrbovčanin ne planira stati te tako otkriva kako se u narednoj godini spremaju novi naslovi i nove pobjede.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime