Vrbovčani startaju u subotu

0
Komunalac add

Nogometaši Vrbovca nakon puna tri tjedna ovu subotu izlaze na travnjak. Za njih počinje prvenstvo susretom 5. kola 3. HNL-Središte i to protiv Zagorca. Utakmica se igra na Gradskom stadionu u 16,30 sati. Zagorec nakon četiri kola drži 6. mjesto na ljestvici sa 6 bodova.

Zbog poznatih epidemioloških razloga kompletan pogon Crvenih bio je u samoizolaciji pa zbog toga za njih i prvenstvo nije ni počelo. S pripremama su krenuli ovaj tjedan, a u srijedu su odigrali i prijateljsku utakmicu s domaćim županijskim ligašem Lonjom, tek da dečki malo „osjete loptu“. Pobijedili su 8-0, golovima Josipa (2) i Domagoja (3) Colarića te Boroše (2).

Osim toga, to je pomalo i priprema Vrbovčana za paklenih mjesec dana, koji ih očekuje ove jeseni. Naime, sve do 14. listopada igrat će u ritmu subota-srijeda, jer trebaju nadoknaditi i četiri zaostala kola s početka ovog prvenstva.

Zanimalo nas je ima li kakvih naputaka epidemiologa u vezi s publikom. Predsjednik Mato Jelić kaže kako su tribine Gradskog stadiona dovoljno prostrane da publika može pratiti utakmicu na propisanoj fizičkoj distanci, ali na ulazu u stadion svaki je gledatelj dužan upisati svoje osnovne podatke, kako je to već viđeno na Kup utakmici s Kurilovcem ovoga kolovoza.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime