Vrbovčani jedva dočekali otvorenje novog KTC-a

0
Komunalac add

U subotu je ujutro u Vrbovcu otvoren novi KTC Trgovački centar koji obuhvaća supermarket, restoran i poljoljekarnu. Podsjećamo, radovi su krenuli u srpnju, a novi je centar otvoren na istoj lokaciji kao i prije, u Zagrebačkoj ulici. Svečanom su otvorenju prisustvovali mnogobrojni Vrbovčani koji su jedva dočekali da trgovački centar otvori svoja vrata.

U sklopu otvorenja okupljenima se obratio vlasnik KTC-a Ivan Katavić koji je izrazio zadovoljstvo otvorenjem novog objekta – KTC kao privatna firma u mojem 100-postotnom vlasništvu ostvarila je lani 1.780.000.000 kuna, a procjena je da će ove godine biti 1.870.000.000 kuna, a možda i više. To znači da je to oko pet posto rasta zaposlenih – naglasio je Katavić. Nakon svog obraćanja Katavić je ravnateljici Dječjeg vrtića Vrbovec Snježani Prebežić uručio donaciju od 5000 kuna.

Inače, supermarket će nuditi bogat asortiman prehrambene robe, s posebnim naglaskom na dnevno svježe meso, mlijeko i mliječne proizvode, delikatesnu robu, te dnevno svježe voće i povrće. U ponudi će biti i odličan izbor pića, čistila, kozmetike, kućnih potrepština, tehničke robe (televizori, računala, informatička oprema, bijela tehnika i drugo). Radno vrijeme supermarketa bit će svaki dan od 7 do 21 a nedjeljom od 7 do 14 sati.

Vrbovečki gradonačelnik Denis Kralj na otvorenju je istaknuo kako Vrbovčani mogu biti ponosni što imaju ovakav centar u svom gradu te da o njegovoj važnosti za građane govori i činjenica da je vijest o otvaranju KTC-a dobila najviše reakcija na facebook stranici Radio Vrbovca u posljednjih nekoliko mjeseci.

Inače, poljoljekarna u sklopu centra nudit će sredstva za zaštitu bilja, mineralna i organska gnojiva, sjemensku robu i sadni materijal, profi supstrate i zemlju za cvijeće, stočnu hranu, opremu za navodnjavanje, opremu za podrumarstvo i vinogradarstvo, te alate za primjenu u poljoprivredi. Prodajno osoblje je educirano za savjetnike i distributere u prodaji sredstava za zaštitu bilja, kako bi svojim kupcima prenijeli što više znanja. Radno vrijeme poljoljekarne bit će od ponedjeljka do petka od 8 do 18 sati a subotom od 8 do 14sati.

Na otvorenju se okupljenima obratio i pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo Zagrebačke županije Damir Fašaić koji je rekao da je otvorenje novog centra pokazatelj investicija u istočnom dijelu županije.

Na drugom katu, iznad trgovine, nalazi se restoran koji će u dnevnoj ponudi imati 5 vrsta toplih jela ali i a la carte ponudu. Vršit će i uslugu cateringa. Prostor restorana moderno je uređen i pogodan za organizaciju svadbenih i drugih svečanosti, a može primiti do 400 gostiju. Radno vrijeme restorana bit će od ponedjeljka do subote od 7 do 20 sati.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime