Vratite svojoj fasadi stari sjaj

0
Komunalac add

Tvrtka Čista fasada profesionalnim alatima i sigurnim zaštitnim sredstvima bori se protiv svake prljave čestice na vašoj kući ili zgradi.

Tko smo mi?

Čišćenje i zaštita fasada je usluga koja je sve traženija jer je na ovom području postignuto jako puno. Mi smo tvrtka koja je usko specijalizirana za pranje, ali i zaštitu fasada koje su djelovanjem algi i gljivica poprimile visoku nečistoću. Koristimo profesionalne alate i sigurna zaštitna sredstva.

Zašto baš mi?

Veliko iskustvo stekli smo kroz godine usavršavanja i praćenja trendova koji su nas doveli do vodeće tvrtke vezane uz ovu djelatnost.

Koje su naše prednosti?

Usluga čišćenja fasade jeftinija je i dugotrajnija od bojanja, a osim što ćemo vašu fasadu kompletno očistiti, pristup i profesionalan alat koji koristimo daju nam prednost pred konkurencijom. Stalno učenje i korištenje novih tehnologija stavljaju nas na sam vrh visoko pozicioniranih i profesionalnih tvrtki u ovoj branši.

Kako nas možete kontaktirati?

Za više informacija obratite nam se na info@pranje-fasada.hr, broj telefona 091 611 3852 ili nas potražite na www.pranje-fasada.hr

Nudimo profesionalno čišćenje fasada, ukljanjanje algi i gljivica što je 50 do 70 % jeftinije od ponovnog bojanja fasade. Zatražite besplatan uzorak i demonstraciju.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime