Vlakom na karneval u Rijeku

0
Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
Komunalac add

HŽ putnički prijevoz i ove godine organizira liniju za odlazak na karneval u Rijeci. Maskirajte se i u nedjelju,19. veljače vlakom otputujete na Riječki karneval. – U vlaku vas očekuju glazba i zabava, a po dolasku u Rijeku pozivamo vas da se pridružite međunarodnoj karnevalskoj povorci koja je kruna kvarnerskih karnevalskih svečanosti. U mimohodu alegorijskih kola očekuju vas originalne, maštovite i duhovite maske te mnoštvo zabave koju će vam prirediti tradicijske i urbane karnevalske skupine – poručuju iz HŽ-a.

Polazak vlaka iz Bjelovara je u 6:15 sati, iz Vrbovca u 6:50 sati, iz Zagreba u 7:28 sati, a dolazak u Rijeku očekuje se u 11:04 sati. Povratak iz Rijeke je u 19:05 sati, dolazak u Zagreb je u 22:49 sati, u Vrbovec u 23:32 sata te Bjelovar u ponoć i 9 minuta.

Cijena povratne karte iz Bjelovara iznosi 30 € (226,03 kn), iz Vrbovca 25 € (188,36 kn), a iz Zagreba 20 € (150,69 kn). Djeca do 6 godina putuju besplatno.

Otkako je u organizaciji Turističke zajednice grada Rijeke prvi put održan 1982. godine, Riječki karneval u najboljem je svjetlu nastavio višestoljetnu tradiciju maškaranja u primorskim krajevima Hrvatske i uzdignuo Rijeku među najznačajnije europske karnevalske gradove. Stoga iz Turističke zajednice grada Rijeke pozivaju sve zainteresirane: Riječki karneval se teško može opisati ili u potpunosti dočarati fotografijama ili televizijskim prijenosom. Riječki karneval treba doživjeti i proživjeti! Zato vas sve pozivamo u Rijeku na karneval – gdje uvijek možete biti ono što želite!

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime