Visoka pobjeda Rakovca protiv Žabnice

0
Komunalac add

PRIPREMNA UTAKMICA

RAKOVEC  – ŽABNICA 6:0

Vrbovec, Gradski stadion – igralište s umjetnom travom. Bez gledatelja.

Sudac: Rafaelo Bartol (Sveti Ivan Žabno).

Strijelci: 1:0 P. Pajur (5), 1:0 Štefinovec (12), 3:0 Grgoić (21), 4:0 Novoselec (59), 5:0 6:0 Radotović (85), Grgoić (88).

RAKOVEC: Jurić, Radotović, M. Jaić, N. Jaić, Baček, Krvarić, Štefinovec, I. Grgoić, Novoselec, Spajić, P. Pajur. Još su igrali: Pavlović, E. Pajur i Madžar.

Trener: Ivan Spajić.

ŽABNICA: Marčinković, Peternac, Ević, Martin Gajšak, Marko Gajšak, B. Atlija, Ježek, M. Atlija, Bedeković, D. Atlija, Radosavac. Još su igrali: Škrnjug, Ivan, Jurišić, Špindrić, Ščuric, Blažic i Martinović.

Trener: Dario Baričević.

Rakovec je već na početku utakmice u 5. minuti došao do rezultatske prednosti. Krvarić je preciznom loptom izbacio Patrika Pajura koji je iskosa s lijeve strane s 14 m volejom pogodio neobranjivo u gornji lijevi kut. Štefinovec je u 21. minuti povećao prednost Rakovca jer je s 14 m snažnim udarcem pogodio u donji lijevi kut. U 21. minuti Patrik Pajur je dodao loptu Grgoiću koji s 12 m pogađa i desni gornji kut.

Dominacija Rakovca se nastavila i u drugom poluvremenu dok su gosti pokušavali ugroziti domaćina preko brzih kontranapada. Novoselec je postigao prekrasan zgoditak u 59. minuti  preciznim udarcem sa 16 m u gornji lijevi kut. U strijelce se u 85. minuti upisao i Radotović koji je s ruba kaznenog prostora malo iskosa s desne strane snažnim udarcem svladao Marčinkovića. Točku na i visokoj pobjedi Rakovčana stavio je Grgoić svojim drugim golom kojeg je zabio iz gužve u 88. minuti.

Petoligaš Rakovec je nadigrao momčad Žabnice, kojoj je to bila i prva pripremna utakmica pa uslijed nedostatka fizičke snage nije mogla ni pružiti ozbiljniji otpor, te zasluženo ostvario uvjerljivi trijumf. Raspucani napadači Rakovca imali su svoj dan jer su zabijali lijepe pogotke s poludistance. Bez obzira što je Marčinković primio šest zgoditaka obranio je i niz teških udaraca. Žabnica je odigrala u okviru svojih mogućnosti koja je u svojem sastavu imala nekolicinu mladih igrača.

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime