VIS Gratia priprema glazbeni Piknik za kraj ljeta

0
Komunalac add

Vokalno instrumentalni sastav Gratia iz Gradeca organizira drugi po redu Piknik koncert koji će se održati u nedjelju, 22. kolovoza 2021. godine u perivoju dvorca u centru Gradeca. Koncert počinje u 18 sati, a posjetitelji će moći uživati u brojnim domaćim i stranim hitovima koje će izvesti članice i članovi sastava. Piknik koncert realizirat će se u suradnji VIS-a Gratia s Općinom Gradec i Savjetom mladih Općine Gradec. Za posjetitelje će u ponudi biti i piće kako bi se mogli osvježiti tijekom koncerta. – S ponosom najavljujemo naš drugi Piknik koncert. Garantiramo odličnu zabavu i puno pjesama, mi jedva čekamo – poručuju organizatori.

Podsjetimo, koncert VIS-a Gratia na otvorenom, ispred dvorca u Gradecu, održan je prvi put prošle godine krajem ljeta. Sastav je svojom izvedbom oduševio brojnu publiku koja je uživala u ugodnoj večeri ispunjenoj pjesmom i glazbom. Zadovoljna publika i dobra posjećenost prošlogodišnjeg koncerta potaknula je članove sastava da ga i ove godine ponovo organiziraju i obraduju mještane.

Uživali smo u koncertu, svi članovi su se iskazali, a solisti pokazali pravu hrabrost, jer ipak, neki su po prvi puta pjevali pred publikom i ispalo je sjajno! Teško je ne biti ponosan na svoj rad kad vaša publika s oduševljenjem pjeva i zabavlja se s vama – komentirali su članovi sastava prošlogodišnje druženje.

Inače, VIS Gratia osnovan je u ljeto 2014. godine s ciljem promicanja duhovne i svjetovne glazbe. Sastav sudjeluje na svim kulturnim događanjima općine Gradec, svim važnijim misnim slavljima, obredima vjenčanja kao i svečanostima prijateljskih udruga s kojima često surađuju na različitim projektima. – Zahvaljujemo publici, novim članovima, prijateljima, sponzorima, Općini Gradec, ostalim donatorima i obiteljima što nas već godinama prate, a mi i dalje pokušavamo to opravdati svakim novim nastupom i projektom – poručuju iz VIS-a Gratia.

Drugi Piknik koncert ispred dvorca u Gradecu zasigurno će biti prava poslastica stanovnicima za kraj dugog, toplog ljeta.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime