Vid Tvorić se vratio među vratnice u 74. godini života

0
Komunalac add
  1. KOLO VNL ISTOK PRVENSTVO 2022./23.

Prva i glavna vijest 3. veteranskog kola je povratak neuništivog Vide Tvorića koji se nakon teže ozljede u ožujku 2022. godine ponovo u 74. godini života vratio među vratnice. Život piše najljepše priče pa je takva i životna sportska priča Vide Tvorića. Stoga mu želimo još puno natjecateljskih sezona jer kako izgleda srušit će sve rekorde u nogometnom svijetu. Inače, sportsku karijeru započeo je 1964. kad je kao petnaestogodišnjak registriran za Bratstvo, koje je 1966. promijenilo ime u PIK Vrbovec i cijeli život je posvetio nogometnom sportu.

Milka Trnina je na svom terenu doživjela poraz od Vrbovca. Dugo Selo teškom mukom svladalo Rakovec. Lonja je bez milosti napunila punu mrežu gostima iz Rugvice. Žabnica očekivano trijumfirala protiv Donje Zeline. U Bedenici u derbiju Strmec slomio Slogu. Dubrava doživjela fijasko i neočekivani poraz od Kloštra. Poslije 3. kola Dugo Selo, Žabnica i Strmec predvode kolonu sa sedam osvojenih mjesta.

U derbiju u Vezišću prvoplasirana Milka Trnina dočekala je Vrbovec koji je zasluženo slavio rezultatom 4:0. Mlade vrbovečke snage su riješile derbi i tako potvrdile da se Vrbovec sa svakom utakmicom nalazi u sve boljoj natjecateljsko formi. Nije bilo lako jer su domaći igrači odigrali kvalitetnu utakmicu, ali su ovaj puta protiv sebe imali kvalitetniji i motiviraniji sastav Vrbovca koji nije dozvolio nikakvo iznenađenje. Nikola Dujnić je u 24. minuti doveo goste u vodstvo,  a Tomislav Burec zabio gol u 30. minuti. U drugom poluvremenu za Vrbovčane su postigli pogotke Hrvoje Lončarić u 57. minuti i Ivan Kobaš u 57. minuti pa je Vrbovec pobijedio rezultatom 4:0.

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime