Veterani Petra Zrinskog prvaci košarkaškog turnira na Kaj su jeli naši stari 2023.

0
Komunalac add

KK Petar Zrinski tradicionalno organizira u sklopu sportskog programa turističko-kulinarske manifestaciji “Kaj su jeli naši stari” košarkaški veteranski turnir. Ove godine su na turniru sudjelovali Radnik iz Križevaca, PIK Vrbovec i domaćin Petar Zrinski. Turnir je odigran po izuzetno vrućem vremenu jer je temperatura bila iznad 35 stupnjeva.

Rezultati odigranih utakmica: Petar Zrinski – Radnik 53:35, Radnik – PIK Vrbovec 41:38 i Petar Zrinski – PIK Vrbovec 47:37. Prvo mjesto je zasluženo osvojio domaći sastav Petra Zrinskog, drugi su bili košarkaši Radnika, a treće je pripalo veteranima PIK-a Vrbovca. Organizator je svim momčadima dodijelio pehare.

Petar Zrinski: Boltužić, Korenika, Jovanović, Nemec, Balić, Krajnik, Tomić, Beljo, Kunić, Škrapić, Mujagić i Spajić. Pobjedničku ekipu je vodio Damir Horvat.

Radnik: Kanđija, R. Bolčić, Lovreković, M. Bolčić, Held, Hrlec, Kukolja, Stručić, Maslić i Benković.

PIK Vrbovec: Grbešić, Ljubičić, Baković, Biškup, Taras, Porobić, Brdar i Bervida.

Na turniru su sudili Petra Horvat iz Vrbovca i Hrvoje Jurković iz Zagreba. Zapisnički stol činili su Sara Korenika i Karlo Šimunec oboje iz Vrbovca. Po starom dobrom običaju organizator je za sve sudionike i goste poslije odigranog košarkaškog turnira organizirao tradicionalno „treće poluvrijeme“.

 

Zdenko Brezarić

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime