Veseli uskrsni blagdani u Vrbovcu

0
Komunalac add

Turistička zajednica Grada Vrbovca objavila je program događanja za uskrsne blagdane u našem gradu. U petak, 15. travnja od 10 sati ŠRD Dubrava prodavat će šarane na rašljama na Trgu Petra Zrinskog. Također, ŠRD Amur pripremat će i prodavati fiš paprikaš na jezeru Bajer.

U subotu, 16. travnja u 20 sati održat će se tradicionalno paljenje vuzmice na livadi ispod gradske uprave. U 21 sat u Crkvi svetog Vida bit će Vazmeno bdijenje i blagoslov jela.

Na Uskrs, u nedjelju, 17. travnja održat će se redovne svete mise u 6:00 sati, 8:00 sati, 9:30 sati, 11:00 sati te u 18:30 sati.

Na uskrsni ponedjeljak, 18. travnja od 16 sati počinje prigodan program na Trgu Petra Zrinskog i u gradskom parku. Nastupit će dječja skupina HKUD-a Petar Zrinski, vrbovečke mažoretkinje i Plesni klub Lana. U parku će se održati potraga za uskršnjim jajima i zelenim zekom, igrat će se uskrsne dječje igre, birat će se najljepše ukrašene pisanice, djeca će se moći družiti s malenim životinjama, a za dobru atmosferu pobrinut će se TS Medenjaki.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime