Vesela radionica na Ranchu Nađalina

0
Komunalac add
Ranch Nađalina ove subote, 12. kolovoza organizira veselu radionicu za djecu. Kao i do sada, okosnica radionice su životinje s ranča – konji i mini kozice. Pet konja: Nađa, Nemo, Cash, Lutka i poni Miško praviti će društvo djeci uz čak 11 mini kozica.
Educirat ćemo djecu o životu, timarenju, hranjenju, jahanju i navikama naših konja te će djeca moći jahati i farbati naše konjiće (horse painting). Bez brige, boje su sasvim bezopasne za konje i lako su perive. Osim jahanja, djeca će moći uživati u igri na otvorenom po našem Ranchu te okušati se u domaćinstvu. Razgledavat ćemo zajedno naš Ranch i boraviti u našem novom prostoru. Jako se veselimo novoj radionici i očekujem djecu u što većem broju – poručuje vlasnica ranča Antonela Hršak.
 Foto: facebook Ranch Nađalina
Cijena radionice po djetetu je 30 € i plaća se prilikom dolaska. S obzirom na velik broj roditelja, ulaznica za njih iznosi 5 € po osobi. U cijenu su uključene grickalice i sokići.
Roditelji na samom dolasku potpisuju suglasnost o boravku djeteta na radionici. Potrebno je djeci obući sportsku odjeću i ponijeti kacige (na ranču postoje kacige, ali ako već imate kacige za bicikl, slobodno ponesite. Nije potrebno kupovati ako nemate). Dobni uzrast za radionicu je od 3 do 15 godina. Dobrodošla su djeca mlađa od 3 godine, ali uz pratnju roditelja.
Rezervacije mjesta su obavezne. Svoje mjesto možete rezervirati pozivom/porukom na broj 091 933 9099 ili putem e-maila na ranchnadjalina@gmail.com te porukama na facebook ili instagram profilu Rancha Nađalina.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime