Veliko natjecanje u pripremi gulaša i fiša u Dubravi

0
Foto: Robert Anic/PIXSELL
Komunalac add

Ovaj vikend u Općini Dubrava održat će se prvo natjecanje u pripremi gulaša i fiš-paprikaša. Očekuje se dolazak preko 20 ekipa koje će odmjeriti svoje kulinarske sposobnosti i odlično se zabaviti. Natjecanje u pripremi gastronomskih delicija održat će se u subotu 11. rujna, od 15 do 18 sati (gulašijada) i u nedjelju 12. rujna,od 15 do 18 sati (fišijada)na prostoru „Dudnjak“, Ante Starčevića 3.

 Svim natjecateljima organizator osigurava ribu, dok će natjecatelji u pripremi gulaša morati sami donijeti svoje meso. Za kotlić i sve ostale začine i sastojke, natjecatelji će se morati sami pobrinuti. Za najfinije gulaše i fiševe predviđene su bogate nagrade.

Uz gastronomske delicije Općina Dubrava je ponosna što je i ove godine uspjela organizirati zabavni program za mlade, ali i za one nešto starije. Zabava na Dudnjaku počinje u petak u 19 sati kada nastupa grupa “Ledina”. Nešto kasnije, od 22 sata za dobru zabavu bit će zadužena grupa Vigor. U petak od 13 sati u Kulturnom centru bit će otvorena izložba ratnih fotografija 51. samostalne bojne povodom 30. godišnjice ustrojstva.

Subota je rezervirana za nogometne utakmice najmlađih uzrasta NK Dubrava, a svoj će nastup održati mažoretkinje Općine Dubrava i Vrbovečke mažoretkinje, kao i Limena glazba Vrbovec. Od 17 sati svi posjetitelji će moći uživati u nastupu Ženske konjičke garde “Vrbovec”, i provozati se u tradicionalnim kočijama. Cjelodnevni program zaključit će Halid Bešlić svojim koncertom, koji kreće u 22 sata. Vrhunac večeri će biti vatromet spektakularni vatromet točno u ponoć.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime