Veliki interes za boravak u Klubu za djecu i mlade

0
Komunalac add

Početkom nove školske godine s radom je započeo Klub za djecu i mlade Gradskog društva Crvenog križa Vrbovec.

Inače, ove je godine zabilježen do sada najveći interes roditelja, a posebni uvjeti u pandemiji nametnuli su novu organizaciju rada. –Bili smo u dilemi hoćemo li skroz zatvoriti ili i ove godine pomoći roditeljima koji nemaju kamo s djecom. Zahvaljujući pomoći Grada Vrbovca uspjeli smo unajmiti dodatni prostor te zaposliti još jednog djelatnika. Sada radimo na adresama Kolodvorska 3 i 5 te učenike možemo podijeliti u manje grupe – pojašnjava ravnateljica vrbovečkog Crvenog križa Jelena Mucko te dodaje kako je participacija roditelja u troškovima rada kluba ostala jednaka.

Vrijeme provedeno u klubu organizirano je pod stručnim pedagoškim vodstvom, a radni dan se prema potrebi prilagođava radnom vremenu roditelja uz prethodni dogovor. –Učenici pišu zadaće, vježbaju školsko gradivo, a pored toga se zabavljaju i druže. Djelatnici kluba sljedećih mjesec dana ići će u školu po učenike prvog razreda i dovoditi ih u klub – ističe Mucko.

Roditelji koji svoju djecu žele uključiti u rad kluba ( poznatijeg pod nazivom dječji boravak), a to još nisu učinili, mogu se javiti na broj 092/355-9244.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime