Velik interes za ljetovanje u Nerezinama

0
Komunalac add

U tijeku su pripreme za novu sezonu u gradskom odmaralištu u Nerezinama. Do sada je prijavljeno 155 odraslih gostiju koji će biti smješteni u gornjoj zgradi odmarališta te 374 djece školaraca i vrtićanaca iz osnovnih škola i vrtića s područja Grada Vrbovca te okolnih općina. Cijena škole plivanja je 2.000 kuna, a Grad Vrbovec i okolne općine sufinanciraju 50 posto iznosa za učenike koji je pohađaju.

Direktor tvrtke Gradski objekti Vrbovec Marko Belošević rekao je da su prijave za građane i dalje otvorene. – Ostalo je još termina krajem šestog, početkom sedmog mjeseca te u drugoj polovici osmog mjeseca. Cijena ljetovanja za odrasle osobe je 2.100 kuna što uključuje puni pansion, dakle doručak, ručak i večeru te smještaj u odmaralištu. Ove godine imamo čak šest smjena u odmaralištu. Prva je vrtićka od 19. do 26. lipnja, nakon toga slijedi pet smjena škola, OŠ Krunoslava Kutena i OŠ Marije Jurić Zagorke, OŠ Dubrava, OŠ Gradec, dvije OŠ s područja Grada Zlatara te OŠ Mače – naglasio je Belošević.

Podsjetimo, krajem veljače gradonačelnik Vrbovca Denis Kralj, gradonačelnica Zlatara Jasenka Auguštan-Pentek, načelnici općina Farakaševac, Preseka, Rakovec, Gradec i Mače te pročelnik upravnog odjela Općine Dubrava Stjepan Požgaj potpisali su s direktorom poduzeća Gradski objekti Vrbovec d.o.o. Markom Beloševićem ugovore o sufinanciranju 50 posto iznosa Škole plivanja u Nerezinama. Uz sufinanciranje, cijena škole plivanja po učeniku je tisuću kuna.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime