Vatrogasci saniraju posljedice potresa

0
Komunalac add

Posljedice razornog potresa vidljive su i na vrbovečkom području. S terena stižu informacije o štetama na dimnjacima. Na sanaciji oštećenih dimnjaka rade vrbovečki vatrogasci, koji su i danas u centru grada skidali dimnjak s kuće u kojoj se nalazi poznati ugostiteljski objekt.

Oštećenja se često ne primjećuju izvana, pa je potrebno provjeriti stanje dimnjaka, naglašava zapovjednik Vatrogasne zajednice Grada Vrbovca Marijan Krznar. –Jučer smo sanirali pet dimnjaka, a danas nakon ove imamo još jednu intervenciju u Poljanskom Lugu. Najbolje je nazvati 112, a onda će oni dalje obavijestiti nas, a mi ćemo problem javiti dobrovoljnom društvu s tog područja koje će to dalje rješavati – pojašnjava Krznar.

Vrbovečki vatrogasci i dalje pomažu na sanaciji posljedica potresa u Sisačko-moslavačkoj županiji. Grad Vrbovec uputio je dva vozila i pet vatrogasaca u Petrinju odmah nakon potresa, a danas je jedna ekipa otišla u Sisak s vozilom s platformom i košarom. –Od drugog tjedna naši vatrogasci odlaze na dislokaciju u Banovinu. Ekipe ćemo slati i dalje prema uputama županijskog vatrogasnog zapovjednika. Stradala područja trebat će našu pomoć ne samo ovih dana, već i u mjesecima koji dolaze – istaknuo je Krznar.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime