Vandali poharali nogometni teren u Lonjici

0
Komunalac add

Predsjednika NK Lonje Igora Maksimovića danas je zateklo neugodno iznenađenje kada je došao na nogometno igralište u Lonjici. Totalni kaos opis je koji najbolje odgovara trenutnom stanju nogometnog igrališta i pripadajućih objekata.

Na službenoj Facebook stranici NK Lonje stoji kako na igralištu i u prostorijama kluba konstantno pronalaze stvari i događaje koji tamo ne pripadaju. – Maknuti kamen s trave ili bocu nije nikakav problem, pa čak ni ljudski izmet iz svlačionice nije teško oprati, međutim nadoknaditi nestale lopte, čunjeve, nekoliko markera i ostalih rekvizita definitivno je – kaže Igor Maksimović.

Uz to što je netko ukrao lopte i ostale rekvizite s terena, u wc školjku u klupskim prostorijama ubačena je petarda, nekoliko vrata je uništeno, a u spremištu je sve razbacano. Razbijen je i kiosk koji je služio za točenje napitaka, a posebno je zanimljivo što su pronađene kocke za potpalu podmetnute u svakoj prostoriji. – Šteta što se trud nekolicine igrača i ljudi koji se nesebično daju klubu cijeni na ovakav način. Velika je ovo šteta za sve generacije koje su gradile klub – razočaran je Maksimović.

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime