Valentinovo u Srednjoj školi Vrbovec

0
Komunalac add

U vrbovečkoj srednjoj školi kreativnost učenika strukovnih i gimnazijskih razreda ponovo je došla do izražaja. Dok je dio učenika pripremio mali ljubavni kutak za fotografiranje u predvorju škole, ostali su u sklopu eTwinning projekta „Let’s celebrate love – in anticipation of Valentine’s Day“ prevodili ljubavne pjesme hrvatskih pjesnika na engleski, pisali svoje vlastite ljubavne stihove te pripremili još pregršt zanimljivosti vezanih uz ljubav i Valentinovo.

Ljubav se ne živi samo jedan dan u godini, ljubav je osjećaj koji se treba živjeti svakoga dana, svakoga sata tijekom cijele godine, ljubav nije rezervirana samo za partnere, univerzalan je to osjećaj, volimo svoje roditelje, svoje prijatelje, rođake, ljubimce i hobije.

-Volimo sve što nas usrećuje i čini boljim ljudima, a Valentinovo je dan u godini koji nas podsjeti da volimo. Prvenstveno trebamo voljeti sebe, a onda širimo i pozitivu i ljubav oko sebe -kaže prof. Dijana Miklin.

U uređenju predvorja su učenicima pomagale prof. Dijana Miklin i knjižničarka Ana Dobraš, dok je online izložbe s učeničkim uradcima pripremila prof. Anica Fintić uz pomoć prof. Adrijane Levatić.

Kako sve to izgleda možete pogledati na priloženim fotografijama te u online izložbama:

  1. https://www.emaze.com/@ALRLRQLTF/valentines-day
  2. https://www.emaze.com/@ALRLOTIWL/happy-valentines-day

Anica Fintić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime