Užurbano za “Kaj su jeli naši stari“

0
Komunalac add

Kako će Vrbovec izgledati ovoga vikenda, može se naslutiti po muvingu koji traje već danima. Danas se još postavljaju brojni štandovi oko Gradskog parka i na Trgu Petra Zrinskog. Bit će to mjesta obilnog blagovanja tijekom tri dana manifestacije „Kaj su jeli naši stari“.

Očekuje se u Vrbovcu, naravno, i ove godine na tisuće posjetitelja. Svi će oni u središte grada moći samo pješice – promet se Ulicom Frana Krste Frankopana i Ulicom poginulih branitelja zatvara u petak u 6 sati (do ponedjeljka ujutro).

Podsjetimo, oko parka je postavljeno 14 štandova na kojima će udruge žena izlagati i dijeliti hranu, na trgu su postavljene kućice za ugostitelje, a hranu će nuditi lovci (u dvorištu gradske uprave), ribići (ispred suda), te vatrogasci (ispod robne kuće). Kraj gradske tržnice moći će se pojesti i pečenog vola.

Za motorizirane goste osigurana su parkirna mjesta na gradskom parkiralištu, do kojega se dolazi Ulicom Stjepana Radića, te kraj dvorane II. osnovne škole. Parkiranje se plaća 10 kuna dnevno.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime