Uz obilje prilika Vrbovec i Dinamo odigrali neriješeno

0
Komunalac add

PRVENSTVENA UTAKMICA 9. KOLO 3. NL CENTAR

VRBOVEC – DINAMO 2:2

VRBOVEC, Gradski stadion. Gledatelja 200.

Sudac: Igor Marić 7. Pomoćnici: Hrvoje Vitković i Matija Kukurić (svi iz Siska).

Delegat: Rajko Bačko (Zagreb).

STRIJELAC: 1:0 Martinović (20), 1:1 Čorić (47), 1:2 Pleša (87), 2:2 J. Colarić (88 11m).

VRBOVEC: Zrinščak 6, Mikulec 5,5, M. Tolić 6, Jantoljak 6, Ćosić 7, (od 54. K. Colarić 6,5), Trošić 6,5, (od 67. J. Colarić 6,5), Turk 6, (od 82. Kliček -), Babić 6,5, Martinović 6,5, Bubnjar 5, G. Tolić 6,5.

Trener:Dražen Biškup 6,5.

DINAMO: Šolčić 6, Vinković 6,5, Vedriš 6, Vučić 5, Savičić 6, Ndao 7, Kasumović 6,5, Ćorić 7, Rebić 6,5, Adamić 6, (od 62. Pleša 6,5), Šimić 6,5, (od 62. Batinić 6,5).

Trener: Tomica Pisačić 6,5.

IGRAČ UTAKMICE: Bara Ndao.

Vrbovec i Dinamo iz Odranskog Obreža su odigrali uzbudljivu i žustru utakmicu u kojoj je bilo puno promašaja na obje strane, ali i obrana vratara obiju momčadi.

Prvi su ozbiljno zaprijetili gosti u 6. minuti jer je Ćorić snažno tukao s 18 m, ali je Zrinščak obranio udarac. Uzvratio je Gabrijel Tolić u 11. minuti, ali je njegov šut završio pored desne vratnice. U 13. minuti Babić je idealno dodao loptu Bubnjaru kojem je šut s 5 m obranio Šolćić. Dinamo je izveo brzi kontranapad po lijevoj strani u kojem je Ndao pronašao Vučića koji je s 5 m promašio prazna domaća vrata. Jantoljak je u 18. minuti dubinskom loptom pronašao Bubnjara koji se oslobodio čuvara i potom s 10 m pogodio Šolčića. Domaćin je poveo u 20. minuti jer je kardinalnu pogrešku gostujućeg vratara Šolčića kaznio Martinović koji je iz blizine zabio gol. Ćosić je u 28. minuti izveo slobodni udarac s 25 m koji je obranio Šolčić. U 34. minuti Bubnjar se našao u trećoj stopostotnoj šansi koju nije iskoristio jer je Šolčić i taj šut sigurno obranio.

Na početku drugog povremena u 47. minuti gosti su izjednačili rezultat. Brzu gostujuću akciju okončao je Ćorić koji je iz blizine zatresao domaću mrežu. Vučić je u 49. minuti šutirao s 16 m uz lijevu vratnicu. Nova domaća prijetnja zbila se u 56. minuti jer je Bubnjar ubacio s desne strane, a Martinović tukao iznad gola. Vučić je u brzom solo prodoru u 63. minuti zaobišao i Zrinščaka i potom s 10 m šutirao uz desnu vratnicu. Ponovo je Vučić imao mrtvu šansu u 69. minuti, ali je njegov udarac iz blizine sjajnom intervencijom skinuo Zrinščak. Dinamo je preokrenuo rezultat u 87. minuti jer je nakon izvedenog kornera s desne strane pored ukopane domaće obrane Pleša glavom postigao pogodak. Sudac Marić je minutu kasnije opravdano dosudio kazneni udarac za domaćina kojeg je Josip Colarić pretvorio u izjednačenje. Tragičari utakmice bili su kod Vrbovca Alen Bubnjar, a kod Dinama Darko Vučić koji nisu iskoristili svoje 3 stopostotne šanse. Na kraju je utakmica između Vrbovca i Dinama završila 2:2 što je prikazanoj igri i najrealniji rezultat.

Sudac Igor Marić je podijelio 6 opomena. Kod Vrbovca  žute kartone dobili Alen Babić i Mihael Zrinščak, a kod Dinama: Leon Adamić, Matija Vedriš, Ivan Batinić i Danijel Savičić.

Zdenko Brezarić

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime