Utakmica između Rakovca i Croatije prekinuta kod rezultata 6:0

0
Komunalac add

PRVENSTVENA UTAKMICA 22. KOLO 1. ŽNL ISTOK 2023./24.

RAKOVEC – CROATIA 6 : 0

RAKOVEC. Igralište NK Rakovec. Gledatelja 30.

Sudac: Martin List (Koritna). Pomoćnici: Bruno Geller i Nikola Kamenarić (oboje iz Svetog Ivana Zeline).

Delegat: Marinko Kostiha (Haganj).

STRIJELCI: 1:0 Novoselec (10), 2:0 Krvarić (21), 3:0 L. Radotović (23), 4:0 Novoselec (24), 5:0 Baček (32), 6:0 Čerkez (36).

RAKOVEC: Pratljačić, Korbar, Colarić, Baček, Kuzmek, Krvarić, Radotović, Štefinovec, Novoselec, Čerkez, Grgoić.

TRENER: Željko Radotović.

CROATIA: Bartol, Blagaj, J. Vodopija, V. Salaj, Ježek, A. Vodopija, T. Salaj, Krajnović.

TRENER: Dražen Štefanac.

Croatia je utakmicu u Rakovcu započela s osam igrača. Rakovec je protiv vidno oslabljenih gostiju iz Nove Kapele od samog početka imao potpunu dominaciju. Igra se odvijala na polovini gostiju koji su samo povremeno ugrožavali domaća vrata. Domaćin je poveo u 10. minuti, a strijelac je bio Alen Novoselec. Gosti se nisu mogli oduprijeti stalnim domaćim napadima i kanonadi udaraca domaćih napadača pa su se u prvom poluvremenu u strijelce još upisali: Mihael Krvarić, Dominik Baček, Bojan Čerkez, Leon Radotović i još jednom Novoselec. Pri tome se i gostujući vratar Bartol istaknuo s nekoliko bravuroznih intervencija.

Delegat utakmice Marinko Kostiha je u izvješću o utakmici konstatirao: „U pauzi između poluvremena, igrači gostiju br. 9 Mario Ježek i br. 17 Nedeljko Krajnović došli su do medicinske sestre Mirele Gubijan i izjavili da zbog ozljeda više ne mogu nastaviti sa igrom.“

Tako je sudac Martin List prekinuo utakmicu između Rakovca i Croatije kod rezultata 6:0, a o kojoj će pravorijek dati tijela natjecanja u 1. ŽNL Istok. Rakovec je zabilježio očekivanu pobjedu dok je Croatija nastavila crni niz poraza i predstavlja najneugodnije iznenađenje u proljetnom dijelu. Sudac List je dodijelio samo jednu opomenu i to gostujućem igraču Mariju Ježeku.

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime