Uspješno završeno “Vrbovečko kreativno ljeto”

0
Komunalac add

Projekt „Vrbovečko kreativno ljeto“ kojeg je provodila udruga Artoratorij završen je u nedjelju, 30. kolovoza izložbom radova najmlađih vrbovečkih umjetnika. Izloženi radovi nastali su tijekom edukativnih radionica u sklopu spomenutog projekta koji je obuhvatio i tri izložbe suvremenih vrbovečkih umjetnica – Laure Barić, Ive Ćurić i Ane Horvat.

Bilo je lijepo prisjetiti se svih radionica i vidjeti predivne radove, zadovoljne bake i djedove i osmjehe na licima naših sudionika. Očekujemo još puno ovakvih susreta i prilika za druženje – poručili su voditelji projekta.

Podsjetimo, polaznici radionica u raznim su tehnikama crtali prepoznatljive motive našeg grada poput vodotornja, crkve sv. Vida, parka, kule Zrinski, Zagorke i vrbovečke nošnje.

Svi zainteresirani izložbu mogu pogledati na adresi udruge Artoratorij u ulici Matije Gupca 3 uz prethodnu najavu i dogovor s voditeljima udruge Artoratorij.

Projekt „Vrbovečko kreativno ljeto“ bio je besplatan za javnost, realiziran uz potporu Grada Vrbovca, a vodili su ga članovi Udruge Artoratorij – akademska slikarica Verena Jakuš i magistar likovne edukacije i kipar Ivan Mak. Udruga uskoro nastavlja sa svojim redovnim edukativnim programima za djecu i odrasle, a sve novosti možete pratiti na Facebook stranici Artoratorij.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime