Uspješni mladi nogometaši Vrbovca iz generacije 2014.

0
Komunalac add

Generacija 2014. godišta mladih nogometaša Vrbovca pod vodstvom trenera Tomislava Posavca, prošli je vikend nastavila svoj niz posebno dobrih rezultata. Sudjelovali su na prvom kupu za prstiće NS Vrbovec te u konkurenciji starijih dječaka dogurali do finala i uzeli srebro.

Odmah sljedeći dan igralo se zadnje kolo dvoranskog prvenstva u Dugom Selu, gdje je ova generacija pobjedom protiv Naftaša Ivanića 3:1 samo potvrdila zlato i osvajanje dvoranskog prvenstva. Valja istaknuti posebno, da je za najboljeg igrača lige u konkurenciji dječaka rođenih 2014. godine, proglašen (skoro 2 godine mlađi) Ivan Posavec iz Vrbovca, rođen 2015. godine. Dakle nema straha za vrbovečku nogometnu budućnost.

Ova generacija nogometaša je od rujna prošle godine zajedno s trenerom Posavcem nastupila na turniru u Ivanić-Gradu (srebro), osvojila Agoga ligu u Zagrebu (zlato), na međunarodnom turniru u Sarajevu (srebro), na 1. kupu NS Vrbovec u Bedenici (srebro) i osvojila dvoransko prvenstvo u Dugom Selu (zlato). Nema dvojbe da se radi o darovitoj generaciji vrbovečkih nogometaša pred kojima tek počinju nogometni izazovi koju izvrsno vodi trener Tomislav Posavec.

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime