Uspjesi powerlifting kluba Gmax

0
Komunalac add

Prošlog je vikenda u Zagrebu održano Prvenstvo Hrvatske u powerliftingu i bench pressu. U nikad jačoj konkurenciji, medu 115 natjecatelja Powerlifting klub Gmax iz Gradeca ostvario je odlične rezultate i potvrdio se kao jedan od vodećih klubova u ovome sportu u Hrvatskoj.

U powerliftingu, u pojedinačnim kategorijama, osvojeno je ukupno pet zlatnih medalja te po jedna srebrna i brončana. U ukupnom poretku kadetskih kategorija Gabriel Tkalčić postao je kadetski prvak Hrvatske, Nancy Knežević ukupno je druga u veteranskoj konkurenciji dok je Hrvoje Sirovec ostvario najveći rezultat u povijesti ovoga sporta u Hrvatskoj podigavši u totalu ukupno 800 kg. Hrvoje je tako postao ukupni pobjednik natjecanja kao relativno i apsolutno najjači powerlifter u Hrvatskoj. U ekipnom poretku klubova tijekom 2016. godine Gmax je zauzeo drugo mjesto.

U bench pressu osvojeno je 8 zlatnih medalja u pojedinačnim kategorijama. U ukupnom poretku kadetskih kategorija Walter Smajlović postao je kadetski prvak Hrvatske, a Tibor Sesvečan juniorski prvak s podignutih 200 kg, ispred klubskog kolege Sejada Halilovića. Branko Suzić je veteranski pobjednik, dok je Tomislav Puhin ukupno treći veteran. Ana Tržok osvojila je drugo mjesto u ukupnom poretku veteranki. U ekipnom poretku klubova tijekom 2016. godine Gmax je osvojio prvo mjesto i titulu prvaka Hrvatske.

 

ChannelImages

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime