Uspješan vikend za mlade vrbovečke hrvačice i hrvače

0
Komunalac add

Hrvačice Hrvačkog kluba PIK Vrbovec u subotu su nastupile na Međunarodnom turniru Zlatna kokica 2022. te ostvarile odlične rezultate. Tena Grežina osvojila je zlatnu medalju, a Marija Čulina, Antonija Prelec i Lucija Lernatić brončanu medalju. Turnir je održan u sportskoj dvorani “Vinko Zember” u Koprivnici, a nastupilo je nešto više od 100 hrvačica iz 20 klubova. Predstavnice klubova dolazile su iz Mađarske, Slovenije, Srbije, Češke, Poljske, Slovačke i Hrvatske. Treneri vrbovečkih hrvačica su Marko Dubravec i Nenad Grežina.

Ovo je bilo odlično iskustvo za naše djevojčice na jednom ovakvom jakom Međunarodnom turniru. Jako smo zadovoljni kvalitetom hrvanja što su prikazale. Čestitke osvajačicama medalja – poručili su iz kluba.

Također, dan kasnije vrbovečki su hrvači nastupili na turniru „Božićno prvenstvo Sesveta“. Okupilo se nešto manje od 100 hrvača uzrasta mlađih dječaka. Hrvački klub PIK VRBOVEC nastupio je sa šestero hrvača koji su ostvarili odlične rezultate. Bartol Gvozdanović, Antonio Rosić, Gabrijel Štefanić i Patrik Šatvar osvojili su srebrne medalje. Jakov Sedlar i Noa Benko s turnira su se vratili s brončanim medaljama.

Čestitke osvajačima medalja. Ovo je bio odličan vikend za klub. U subotu sjajne djevojčice, a jučer sjajni dječaci – rekao je trener Nenad Grežina.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime