Uspješan vikend za atletičare AK Sveti Vid Vrbovec

0
Komunalac add

Atletičari Atletskog kluba Sveti Vid Vrbovec imali su intenzivan vikend. U Čakovcu i Zagrebu održalo se 4. kolo HALS-a. U subotu u Čakovcu su nastupili najmlađi članovi kluba, svi debitanti u svojim disciplinama koji su ostvarili zapažene rezultate.

Ivor Bračun

U disciplini 60 m nastupili su: Ivor Bračun (daleko najmlađi sudionik natjecanja), Tesa Habunek i Lucija Rajković. Svi članovi nastup su završili u “top 15 natjecatelja”. Svoj prvi nastup u bacanju vortexa imala je Lana Špoljarić koja je također završila unutar 15 najboljih.

Tesa Habunek

Drugi dan natjecanje se nastavilo u Zagrebu, gdje su u svojim kategorijama snage odmjerile 3 atletičarke. Debitantski nastup imala je Larisa Mesarek u disciplini 100 m te za klub skupila vrijedna 3 boda. Marta Hajak je u jakoj konkurenciji na 800 m završila unutar “top 20” natjecateljica.

Larisa Mesarek

Najbolji rezultat natjecanja ostvarila je Greta Dautanec, koja je u skoku u dalj osvojila 1. mjesto u kategoriji seniorki i donijela maksimalnih 20 bodova u klub.

Lana Špoljarić

Atletski klub Sveti Vid ponovno šalje poziv svima koji se žele okušati u bilo kojoj disciplini “kraljice sportova” da svrate bilo koji dan, od ponedjeljka do petka, na rukometno igralište u centru grada, između 20 i 21 sat.

Marta Hajak
Lucija Rajković

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime