Uspješan taekwondo vikend u Vrbovcu

0
Komunalac add

Taekwondo klub Vrbovec u subotu je bio domaćin 3. kola Limač lige. Na natjecanju su sudjelovala 94 natjecatelja iz klubova Pantera, Lokomotiva, Kondor, Rugvica, Radnik, Omega, Dubrava i Vrbovec.

Vrbovečki se klub ponovno okitio brojnim medaljama. Najmlađi članovi okušali su se prvi put u kicku i borbama uz veliku navijačku podršku prijatelja iz kluba,roditelja i trenera. Evo i rezultata.

U kategoriji KICK zlato su osvojili Marija Đorđević, Tea Jagatić, Karlo Jurić i Sara Selak. Srebrom su se okitili Slava Tišljarec, Luka Kosik, Rafael Gregurić, Ana Petrić, Marija Marijanović, Matej Nežić i Filipa Naimkadić.

Broncu su osvojili Rene Vidaković, Ilija Ivezić, Marko Špehar, Jakov Siščan, Jana Naimkadić, Ana Ivezić, Gabriel Varga, Tamara Marijanović, Mihael Horvatić Doyle i Karmen Đorđević . U natjecanju su sudjelovali i Bartol Gvozdanović, Emanuel Pejić, Dora Siščan, Klara Nežić, Izabella Horvatić Doyle, Oliver Tukša, Gabrijela Đorđević, Marija Klarić, Manuela Habijanec i Petra Franculić.

U kategoriji BORBE LIMAČI zlato su osvojili  Borna Kornet i Marko Mišain. Zlatni u kategoriji Mlađi kadeti su Šimun Radiković, Luka Radoš, Rebecca i Letizia Simunec, srebrna je Marija Marijanović , a broncu su osvojili Tamara Marijanović i Teo Mandić.

U kategoriji BORBE- MLAĐI KADETI S UDARCIMA U GLAVU zlato je osvojila Letizia Simunec, a srebro Rebecca Šimunec. Brončani su Mislav Kornet i Luka Radoš. U kategoriji BORBE KADETI Domagoj Kornet osvojio je srebrnu medalju.

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime