Uspješan sportski vikend za TKD klub Vrbovec

0
Komunalac add

Na 17. međunarodnom taekwondo turniru M-2 održanom u subotu u sportskoj dvorani II. osnovne škole u Vrbovcu, nastupili su i članovi Taekwondo kluba Vrbovec te se ponovno okitili brojnim medaljama.

U kategoriji KICK klub je ekipno osvojio odlično 2. mjesto. Pojedinačno, zlato su osvojili Gabriel Varga, Ana Petrić i Tamara Marijanović. Srebrom se okitila Jana Naimkadić, a broncom Karmen Đorđević, Marija Đorđević, Karla Maričić i Borna Kornet. U ovoj kategoriji bez plasmana su ovaj put ostali: Sara Selak, Rafael Gregurić, Marko Mišain, Oliver Tukša, Matej Tomašić – Kažek, Marko Špehar, Ema Špehar, Filipa Naimkadić, Marija Marijanović, Gabriela Đorđević i Manuela Habijanec.

U kategoriji borbe mlađi kadeti zlato je osvojila Letizia Šimunec, a srebro je pripalo Dori Bračun. Bez plasmana ostali su Mislav Kornet i Rebecca Šimunec. Turnir je ove godine okupio 379 natjecatelja iz 6 država i 51 kluba. Ugostio je ekipe i klubove iz: Mađarske, Slovenije, Slovačke, Bosne i Hercegovine, Njemačke i Hrvatske.

 

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime