Uspješan nastup mladih članova Taekwondo kluba Vrbovec u Zaprešiću

0
Komunalac add

Mladi članovi Taekwondo kluba Vrbovec imali su uspješne nastupe u Zaprešiću gdje su uz stjecanje sportskih iskustava stjecali i sportska prijateljstva. TK Vrbovec svoje djelovanje je primarno usmjerio prema mlađim dobnim skupinama i na promociji taekwondo sporta u  Vrbovcu.

Kraći osvrt na nastup Taekwondo kluba Vrbovec dao je predsjednik Dinko Šimunec. –Taekwondo klub Vrbovec nastupio je u nedjelju 6.svibnja 2022. godine na 2. kolu prijateljskog druženja i susreta klubova u Westgate shopping centru u Zaprešiću. U odličnoj atmosferi između 437 natjecatelja, nastupilo je 16 natjecatelja našeg kluba, a po prvi puta nastupili su Fran Petrak, Luka Habeš i Gabriel Mašin – rekao je Šimunec.

Natjecatelji su ostvarili odlične rezultate, posebno Bruno Posavec, koji je s 4. pobjede najbolji mali školarac turnira te Marija Đorđević koja je s 3. pobjede najbolja mala školarka turnira, drugo kolo zaredom. U svojim skupinama na drugom mjestu su Gabriel Varga, Gabrijela Đorđević, Tena Posavec, Luka Habeš, Mislav Kornet i LetiziaŠimunec, dok su Karmen Đorđević, Lara Prelec, Fran Petrak, Borna Magdalenić i Gabrijel Mašin natjecanje završili na trećem mjestu u svojoj skupini. Nastupili su još i Antonio Vujčić, Lea Roković i Mateo Mašić.

Naši najmlađi polako skupljaju iskustva sa natjecanjem u taekwondo sportu, a do izražaja dolazi kvalitetan rad s djecom u klubu. Natjecanje se nastavlja 5. lipnja 2022. godine gdje se nadamo ponoviti ovakve rezultate. Čestitke svim natjecateljima! – poručio je Šimunec.

 

 

 

 

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime