Uspjela generalka Vrbovca – devet komada Dravi

0
Komunalac add

Nogometaši Vrbovca odradili su posljednju pripremnu utakmicu i to u velikom stilu. Na Sajmištu su ugostili NK Dravu iz Novigrada Podravskog, kojoj su utrpali devet komada; pobijedili su 9-0! Jest da je suparnik bio županijski ligaš, ali su Vrbovčani prezentirali napadačku i nadasve efikasnu igru, na čemu cijelo vrijeme i ustraje trener Tihomir Bradić (zadnje dvije utakmice postigli su čak 16 pogodaka).

Golovi su padali kao na tvorničkoj traci: trostruki strijelac bio je Josip Colarić (22., 42. i 70.), dva puta je pogodio Ćosić (30. i 48.), a po jednom su zabili Slišković (25), Novokmet (36), Babić (79-11m) i Šiprak (85). Pitate li se gdje je u ovoj priči Domagoj Colarić, dovoljno je kazati – bio je trostruki asistent na ovoj utakmici.

Utakmicu su pred stotinjak gledatelja sudili Bukovčan (Cubinec) i Crnoja.

Sastavi:

Vrbovec – Jelavić, Čupić, Zebić, Pluščec, Ćosić, Busija, Mašić, D. Colarić, Slišković, Novokmet, J. Colarić (još su igrali Vojnić, Medverec, Babić, Grežina, Radovac, M. Tolić, Vrsaljko, Jukić i Šiprak). Trener Tihomir Bradić.

Drava – Škofić, Ruk, Mijatović, Šokec, Blagaj, Ranolović, Dević, Orejaš, Horvat, Komes, Sabolić (još su igrali Szabo, Zdelar, Truski, Talajić, Posavec). Trener Zdravko Blažek.

Eto najbolje pozivnice gledateljima na otvorenje prvenstvene sezone na Sajmištu 24. kolovoza, kada u 1. kolu u Vrbovec dolazi HAŠK.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime