Uskrsnice u Općini Dubrava

0
Foto: Pixabay
Komunalac add

Općina Dubrava isplatit će jednokratne naknade (uskrsnice) svim umirovljenicima, nezaposlenima i korisnicima zajamčene minimalne naknade, a od ove godine uskrsnicu će dobiti i djeca korisnici osobne invalidnine te primatelji nacionalne naknade koji imaju prebivalište na području Općine Dubrava.

Uskrsnice u iznosu od 40 eura isplatit će se umirovljenicima koji primaju mirovinu manju od 400,00 eura, a za ostale umirovljenike iznos uskrsnice je 30 eura. Iznos uskrsnice za nezaposlene osobe, socijalno ugrožene – korisnike minimalne zajamčene naknade, za djecu korisnike invalidnine te za primatelje nacionalne naknade je 40 eura.

Uskrsnice će biti isplaćene putem poštanske službe na adrese korisnika prema evidencijama nadležnih tijela te dolazak korisnika u Općinu neće biti potreban.

U slučaju da netko od navedenih korisnika koji temeljem donesene Odluke ostvaruje pravo na isplatu uskrsnice istu ne primi do Uskrsa, iz Općine Dubrava mole da se obrate Jedinstvenom upravnom odjelu Općine kako bi se izvršila provjera statusa korisnika i ostvarila isplata jednokratne naknade – uskrsnice.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime