Uskoro “Revija u slici” – tradicionalna revija vrbovečkih obrtnika

0
Foto: Foto Videomix Vrbovec
Komunalac add

Udruženje obrtnika Vrbovec i Turistička zajednica Grada Vrbovca u subotu, 3. prosinca organiziraju tradicionalnu manifestaciju „Revija u slici“ koja će se održati u restoranu KTC-a Vrbovec s početkom u 19:30 sati. Na devetoj modnoj reviji predstavit će se vrbovečki dizajneri, krojači, frizeri, kozmetičari i cvjećari.

Posljednja, 8. manifestacija održana je 2018. godine. Naravno, pauzu smo imali i zbog pandemijske situacije. Ove godine pripremili smo preko 65 dizajnerskih, unikatnih, modela koje će nositi djevojke i mladići. Nažalost, karata za ovo događanje više nema u prodaji jer su “planule” već tri dana nakon što su puštene u prodaju. To je ogromno iznenađenje za nas i nadamo se da će i sljedeće godine biti ovako veliki interes. Pripremili smo uistinu jednu prekrasnu, svečanu večer i nadamo se da ćemo ispuniti sva očekivanja – istaknula je tajnica Udruženja obrtnika Vrbovec Željka Mušak.

Posjetitelje uz raskošnu reviju očekuje i svečana večera, a za dobru atmosferu pobrinut će se grupa Mystic. Sponzori događanja su Grad Vrbovec, Obrtnička komora Zagreb i Zagrebačka županija.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime