Uskoro kreću upisi u Dječji vrtić Vrbovec

0
Komunalac add

Dječji vrtić Vrbovec zaprimat će zahtjeve za upis djece u periodu od 30. ožujka 2024. do 10. travnja 2024. godine do 12 sati. Zahtjevi će se predavati preko platforme e-Građani, e –Upisi u dječje vrtiće na poveznici https://vrtici.e-upisi.hr (sa skeniranim prilozima kojima roditelj dokazuje osnovne i dodatne kriterije za upis, ukoliko to bude potrebno).

Roditeljima koji nemaju mogućnost podnošenja zahtjeva elektronskim putem (nemaju vjerodajnice za ulazak u platformu e–Građani), Dječji vrtić Vrbovec omogućit će predaju zahtjeva u prostorijama Dječjeg vrtića Vrbovec, na adresi 7. svibnja 12a, 10340 Vrbovec, na računalnoj opremi vrtića, radnim danom u vremenu od 7 do 15 sati, osim 8. i 9. travnja kada će roditeljima biti omogućena predaja zahtjeva od 8 do 18 sati.

Napominjemo kako su roditelji dužni prilikom prijave djeteta označiti da daju privolu da sustav učita potrebnu dokumentaciju za priznavanje kriterija (prema slici).

Dječji vrtić Vrbovec neće odgovarati za nepotpuno označene kriterije.

S obzirom da su u Pravilniku o upisu djece i ostvarivanju prava i obveza korisnika usluga Dječjeg vrtića Vrbovec propisani i neki drugi kriteriji koje od ove godine sustav e-Upisi neće nuditi, vrtić moli roditelje da tu informaciju dostave vrtiću na e-mail adresu info@dv-vrbovec.hr.  Kriteriji koji nisu navedeni u sustavi e–Upisi su:

·        Jedan roditelj zaposlen, drugi na redovnom školovanju

·        Oba roditelja na redovnom školovanju

·        Oba roditelja zaposlena u Obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu

·        Zaposlen samohrani roditelj

·        Jedan zaposleni roditelj iz jednoroditeljske obitelji

·        Jedan roditelj zaposlen, drugi roditelj nezaposlen

·  Djeca s liste čekanja od upisa za svaku prethodnu pedagošku godinu (u kontinuitetu)

Povjerenstvo za upise će u tom slučaju bodove po tom kriteriju dodati naknadno.

Nakon zaprimanja zahtjeva, a u periodu od 12. do 25. travnja 2024., povjerenstvo za upise obrađuje i evaluira zahtjeve, stoga iz vrtića mole roditelje da provjeravaju svoju elektronsku poštu radi dostave dodatnih dokumenata ukoliko bude potrebe. Izmjene i dopune zahtjeva neće biti moguće nakon zaključavanja sustava. Objava rezultata bodovanja bit će u periodu od 26. travnja do 30. travnja 2024.

Dječji vrtić Vrbovec napominje kako dijete nije upisano sve dok nije obavljen inicijalni razgovor s roditeljima i djetetom te roditelji /skrbnici ne potpišu Ugovor o ostvarivanju programa. Inicijalni razgovori obavljat će se nakon objave rezultata prema rasporedu koji će biti objavljen na web stranici Dječjeg vrtića Vrbovec.

Podnositelji zahtjeva nezadovoljni Rješenjem o upisu imaju pravo u roku od 15 dana od objave istoga podnijeti žalbu Upravnom vijeću Dječjeg vrtića Vrbovec.

Sve informacije u vezi upisa mogu se dobiti na mrežnoj stranici vrtića i na telefon 01/2791-349  i 01/2791-350 svakog radnog dana u vremenu od 7 do 15 sati.

Javna objava upisa

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime