Uskoro kreću upisi u Dječji vrtić Vrbovec

0
Komunalac add

Dječji vrtić Vrbovec od 6. travnja 2023. godine prima zahtjeve za upis djece u novu pedagošku godinu 2023./2024. Zahtjevi će se zaprimati do zaključno 14. travnja 2023. godine, elektronskim putem preko web aplikacije e-Upisi na platformi e-Građani (sa skeniranim prilozima kojima roditelj dokazuje osnovne i dodatne kriterije za upis, ukoliko bude potrebno). Roditeljima koji nemaju mogućnost podnošenja zahtjeva elektronskim putem, vrtić će omogućiti predaju zahtjeva u prostorijama vrtića na adresi 7. svibnja 12a, 10340 Vrbovec, na računalnoj opremi vrtića uz stručnu pomoć ukoliko bude potrebna, radnim danom u vremenu od 7 do 15 sati, osim 6. i 12. travnja kada će roditeljima biti omogućena predaja zahtjeva od 8 do 18 sati.

Zahtjev za upis djece podnose roditelji/skrbnici za upis djece od godine dana života do polaska u školu u programe u redoviti 10 satni program.

Prilikom samog upisa i razgovora sa stručnim timom potrebno je dovesti dijete koje se upisuje u jaslice/vrtić. Potvrdu o obavljenom liječničkom pregledu, roditelj je dužan predati zdravstvenoj voditeljici prije dolaska djeteta u skupinu. Sve obavijesti u vezi upisa mogu se dobiti na mrežnoj stranici vrtića i na telefon 01/2791-349 svakog radnog dana u vremenu od 7 do 15 sati.

Javna objava 2023.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime