Uređenje terena Teniskog kluba Vrbovec dobro napreduje

0
Komunalac add
Članovi Teniskog kluba Vrbovec nastavljaju s radovima na vanjskim terenima. U petak je odrađena radna akcija na kojoj su očišćeni tereni broj 1, 5 i 6 te su sada pripremljeni za stavljanje novog sloja tenisita. Vrijedni članovi Kluba ponovno su se okupili u nedjelju kada je odrađen veliki dio posla vezan uz veliku rekonstrukciju terena broj 3 i 4.
Angažman članova Kluba gotovo nikada nije bio veći te se okupilo oko 20 članova i prijatelja. Sama činjenica da je radnoj akciji pristupila gotovo polovica od ukupnog broja svih članova, vodstvu Kluba je dalo dodatan vjetar u leđa i pokazalo kako članovi čvrsto stoje iza njih i vjeruju u put i smjer u kojem TK Vrbovec ide u zadnjih skoro godinu dana.
Iz teniskog kluba kažu da je plan uređenja terena malo omela kiša koja je dan ranije natopila terene pa tereni broj 5 i 6 nisu bili povoljni za stavljanje novog tenisita pa se od tog predviđenog dijela odustalo, srećom teren broj 1 bolje podnosi padaline pa je na kraju dana odrađeno nasipavanje i valjanje prvog sloja tenisita. Veliki dio posla predstavlja rekonstrukcija terena 3 i 4, takav veliki zahvat nije rađen unazad 20-ak godina. U nedjelju je kompletno očišćen gornji sloj na oba terena te su zakrpane rupe koje su nastale izgradnjom zida za ogradu. Samim time su stvoreni prvi uvjeti za dovoz nove količine tenisita, raspoređivanje i niveliranje rasutog materijala te kasnije postavljanje linija, mreža i završnih radova na samom terenu.
Obojan je betonski zidić koji okružuje teren te su obojani i zaštićeni stupovi ograde koji su postavljeni i koji će biti postavljeni oko terena. Predstoji nam postavljanje ostatka stupova, ugradnja vrata te postavljanje zaštitnog pletiva oko dijela terena 1, 3 i 4. Uz sve to uspjelo se popraviti nekoliko klupa, uredila se zemlja oko prolaza terena, očistila se kućica koja je bila zatrpana raznim stvarima i nije imala nikakvu funkciju te će se sada prenamjeniti u drvarnu i skladište. Nadamo se narednim sunčanim danima bez kiše kako bismo što prije stavili sve terene u funkciju i kako bi sezona na otvorenom započela. Prema našim prognozama članovi i teniska škola bi kroz narednih desetak dana mogli upijati zrake sunca igrajući tenis – ističu iz kluba.
Samim izlaskom sportaša na vanjske terene pred upravu i članove Kluba donosi novi zadatak, a to je spuštanje i micanje teniskog balona sa terena broj 2 te kasnije uređenje istog. Kako kažu u klubu, travanj im ostaje za radove, a od svibnja kreću i prvi turniri stoga ih moraju dočekati spremni. Na kraju dana vrijedne članove je roštiljem počastio predsjednik Kluba Dražen Rovišćanec.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime