Uređenje perivoja dvorca u Gradecu obilježeno koncertom VIS-a Gratia

0
Komunalac add

Povodom uređenja perivoja Biskupskog dvorca u Gradecu, Savjet mladih Općine Gradec u suradnji s vokalno–instrumentalnim sastavom Gratia proteklog je vikenda organizirao prvi koncert na otvorenom. Brojna publika imala je priliku uživati u ugodnoj večeri ispunjenoj domaćim i stranim hitovima. Članovi Savjeta mladih iznimno su zadovoljni koncertom i dobrom posjećenosti te poručuju da im je želja i ubuduće nastaviti ovakav kulturni program.

Inače, jučer je u Općini Gradec održana konstituirajuća sjednica te je započeo novi mandat Savjeta mladih Općine Gradec za naredne tri godine. Uključili su se i novi članovi, a dosadašnji potpredsjednik Luka Klepić izabran je za predsjednika. Ana Marija Ambrušec izabrana je za potpredsjednicu. Ostali članovi novog saziva su: Vedran Kos, Andreja Dubravec, Helena Rebrović – Mijak, Zrinka Ivačin, Antonija Rajtar, Petra Jegdić i Lidija Kuserbanj. Svi prijavljeni članovi predloženi su ispred udruga koje djeluju na području Općine Gradec: udruga vokalno-instrumentalni sastav Gratia, Udruga žena Tučenik, Športsko-rekreacijska udruga Črnec Gradec te Izvorno-folklorno društvo Gradečki Pavlovec.

Članovi su na kraju poručili da će se i nadalje zalagati za dobrobit zajednice te interese mladih s područja općine, a djelovanje će obilježiti isključivo volonterski, kao i u prethodnim mandatima, bez primanja ikakvih novčanih naknada. Nastavit će suradnju sa svim udrugama, društvima, zajednicama, matičnim i područnim školama te Općinom Gradec kako bi uspješno prijavljivali i provodili projekte potrebne za boljitak života na spomenutom području.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime