Upisi u tenisku školu TK “Vrbovec”

0
Komunalac add

Teniski klub “Vrbovec” ovim putem poziva sve zainteresirane na upise u tenisku školu. Prijave su krenule te traju do 15. travnja 2024. godine kada počinju prvi treninzi. Za vrijeme prijava TK “Vrbovec” nudi besplatnu probu odnosno pohađanje teniske škole za svu djecu i mlade do 18 godina i to u periodu od 1. do 14. travnja 2024. godine.

Ovo je prava prilika da se djeca upoznaju sa ovim prekrasnim olimpijskim sportom. Roditelji, dovedite svoju djecu i potaknite ih da se počnu baviti tenisom i sportom općenito već od najranije dobi. Dobna granica za najmlađe polaznike je navršenih 5 godina – poručuju iz kluba.

Igranje tenisa odlična je anaerobna vježba koja doprinosi kardiovaskularnom zdravlju i disanju, podupire sagorijevanja masnoća, povećava opseg pokreta u zglobovima, razvijaju se motoričke i koordinacijske vještine koje su usko povezane s važnim psihofizičkim sposobnostima kao što su anticipacija (predviđanje) i praćenje lopte. Nikad nije prerano početi s tenisom i nikad nije prekasno završiti. Tenis se uči i igra cijeli život. To je sport za sve generacije igrača, od osnovnoškolaca do umirovljenika koji unatoč poodmakloj dobi žele biti fit. Nekoliko je istraživanja pokazalo kako igranje tenisa jača kosti, prvenstveno ramenu kost dominantne ruke, lumbalnu kralježnicu i bedrenu kost, neovisno o spolu i dobi igrača. Iskoristite priliku – dodali su.

Uz tenisku školu za djecu i mlade, TK “Vrbovec” organizira i tenisku školu za odrasle, od početnika koji nisu nikada igrali tenis pa sve do rekreativaca koji žele podići svoj nivo tenisa na višu razinu. Svi rekviziti potrebni za tenis su osigurani, a polaznici moraju samo imati prikladnu obuću i dobru volju.

Za sve dodatne informacije, pitanja ili nejasnoće kontakt osoba je Jurica Jakšić (098 176 3442), magistar kineziologije, koji će ujedno i provoditi teniske programe.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime