Udruga Nada provodi projekt “Terapijskim jahanjem do socijalne inkluzije”

0
Komunalac add

Udruga za terapijsko jahanje Nada – Vrbovec provodi trogodišnji projekt „Terapijskim jahanjem do socijalne inkluzije“ financiran sredstvima Ministarstva rada, mirovinskog sustava obitelji i socijalne politike. U sklopu prijave na natječaj za trogodišnje programe „Razvoj i širenje mreže socijalnih usluga koje pružaju udruge” za razdoblje 2020. do 2023. godine, Udruga za terapijsko i rekreacijsko jahanje Nada prijavila je projekt „Terapijskim jahanjem do socijalne inkluzije”.

Inače, spomenuti projekt omogućuje besplatno terapijsko jahanje za minimalno 25 djece s teškoćama u razvoju te korištenjem pozitivnih učinaka terapijskog jahanja na fizičko i psihosocijalno zdravlje doprinosi unapređenju kvalitete života djece s teškoćama u razvoju i njihovih obitelji. Osim usluge terapijskog jahanja, u sklopu projekta organizirana je individualna i grupna psihosocijalna podrška za djecu korisnike projekta i njihove roditelje kako bi ih se osnažilo za lakše usklađivanje privatnog i poslovnog života.

Iz Udruge Nada pozivaju zainteresirane roditelje djece s teškoćama da se uključe u projekt kao i zainteresirane za volontiranje da posjete udrugu na adresi Konak 26, Vrbovec ili kontaktiraju na telefonski na broj: 091 573 6452.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime