Udruga “DUD” organizira radionice za djecu “Rasti u ritmu”

0
Ilustracija (Foto: pixabay)
Komunalac add

Udruga za promicanje kulture „DUD“ iz Lonjice ponovno organizira razvojne radionice pod nazivom „Rasti u ritmu“. Riječ je o programu koji uključuje ciklus radionica za djecu, osmišljen tako da na zabavan način, kroz igru i razne aktivnosti obuhvati elemente Montessori pedagogije, muzikoterapije i likovne terapije. Planiran je rad u malim skupinama.

Cilj radionica je djeci između 2 i 6 godina pružiti kvalitetan program za što bolji razvoj socijalnih vještina, razvoj motorike i senzomotoričkih sposobnosti, mentalni i kognitivni razvoj te razvoj kreativnosti. Program mogu polaziti i djeca koja su ga već polazila zato što se isti prilagođava i mijenja obzirom na interese i potrebe skupine.

Radionice se održavaju jednom tjedno. Za više informacija i za prijavu potrebno je obratiti se na mail adresu udruge „DUD“: udruga.dud@gmail.com. Prijave traju do 6. listopada 2022. godine.

Dragi naši, nakon ljetne pauze napokon krećemo s našim razvojnim radionicama “Rasti u ritmu”! Veselimo se novome početku, a nakon brojnih upita o radionicama, ne sumnjamo da će odaziv biti velik. Požurite, jer mjesta su ograničena – poručili su iz udruge „DUD“.

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime