Udruga Avis Rara: Predsjednik ponovo Ivan Koprić

0
Komunalac add

Prof. Ivan Koprić sinoć je ponovo izabran za predsjednika Udruge Avis Rara Studio na mandat od četiri godine. Isto tako za tajnicu Udruge jednoglasno je izabrana ponovo Irena Habeš Koprić. Skupština je usvojila izvješće starog-novog predsjednika Ivana Koprića o ovogodišnjem radu, sadržanom u sedam glavnih točaka. Udruga se i ove godine nastavila baviti nakladništvom. Tako je proljetos izdana zbirka pjesama Ivana Koprića „Hologrami nade“, koja je promovirana i u Vrbovcu prije mjesec dana.

Prošlogodišnja knjiga „Uspavano srce demokracije“ do danas je predstavljena u 10 hrvatskih gradova, a ona je bila i razlog dodjele ovogodišnje nagrade Grada Ivanu Kopriću. Inače, do sad je prodano čak 200 primjeraka ove knjige. Ovih se dana očekuje i tiskanje nove knjige „Demokracija iz dana u dan“ našeg sugrađanina i člana Udruge Josipa Jambrača, kojoj je sunakladnik također Avis Rara.

Iduće godine Udruga obilježava 10 godina djelovanja, što će biti obilježeno na primjeren način, a odlučeno je također da se od iduće godine uvodi članarina.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime