Učenici vrbovečkih škola na 8. Zagrebačkom obrtničkom sajmu

0
Komunalac add

Na Zagrebačkom velesajmu svečano je otvoren 8. Zagrebački obrtnički sajam koji  kroz programe 22 srednje škole prezentira obrtnička zanimanja.

Ciljana skupina su učenici osmih razreda Grada Zagreba i Zagrebačke županije. Na sajmu posjetitelji imaju priliku upoznati se s načinima učenja i rada, porazgovarati sa srednjoškolcima i dobiti odgovore na sva pitanja koja ih zanimaju te saznati što ih sve očekuje ukoliko odaberu obrtničko zanimanje. Na Sajmu će sudjelovati i obrtnici koji će predstaviti svoje poslovanje, mogućnosti zapošljavanja i stipendiranja.

Učenici osnovnih škola iz Dubrave, Farkaševca, Preseke, Rakovca i Vrbovca njih preko 350 u srijedu su s organiziranim prijevozom posjetili dvodnevni sajam koji prezentira mogućnosti upisa u srednje strukovne škole. Sajam organizira Obrtnička komora Zagreb i Udruženja obrtnika Zagrebačke županije. – Ove godine je interes učenika iznimno velik što nadamo se dokazuje da slogan „Upiši struku i živi od svojih ruku” sve više prepoznaju i učenici i roditelji – poručuju iz Udruženja obrtnika Vrbovec.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime