U županiji oboljelo 47 osoba, 3 u Vrbovcu

0
Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL
Komunalac add

U odnosu na podatke od jučer na području Zagrebačke županije oboljelo je 47 osoba. U Vrbovcu su u protekla 24 sata potvrđena 3 nova slučaja. Podaci za ostale gradove i općine: 4 Samobor, 3 Sveta Nedelja, 11 Jastrebarsko, 11 Velika Gorica, 2 Ivanić-Grad, 3 Dugo Selo, 1 Sveti Ivan Zelina, općine – 2 Brdovec, 3 Bistra, 2 Pušća, 1 Stupnik, 1 Krašić. Ozdravile su 253 osobe.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije od početka pandemije do ponedjeljka, 12.4.2021. do 10:00 sati evidentirane su 23464 osobe kojima je potvrđena bolest uzrokovana koronavirusom, izliječeno je 22011 osoba, a 73 osobe su preminule. Trenutno je aktivno 1380 slučajeva.

Stožer civilne Zagrebačke županije apelira na sve stanovnike da se pridržavaju svih donesenih mjera i uputa te da posebice vode računa o socijalnoj distanci. Također, pozivaju ih da izbjegavaju putovanja. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

Gdje se sve u Zagrebačkoj županiji može testirati na COVID-19 saznajte ovdje.

NOVO: Od 12. travnja niži razredi osnovnih škola i završni razredi srednjih škola nastavu prate uživo, ostali online, više o tome saznajte ovdje. Također, od 12. travnja na snazi su nužne epidemiološke mjere za Zagrebačku županiju, a više o tome saznajte ovdje.

* Podaci za novooboljele odnose se na gradove i općine u kojima oboljeli imaju prebivalište.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime