U Žerjavincu Prigorje pobijedilo Lonju rezultatom 3:1

0
Komunalac add

Žerjavinec, Igralište s umjetnom travom NK Prigorje. Bez gledatelja.

Sudac: Jure Stojanović (Sveti Ivan Zelina).

Strijelci: 1:0 Glasnović 11m (11), 1:1 Ivoš (25), 2:1 Glasnović (40), 3:1 P. Barbarić (75).

PRIGORJE: Genzić, Latinović, Jazbec, Smiljanić, Lihtar, Matanović, Glasnović, Šestak, J. Barbarić, Granđa, Marasović. Još su igrali: Hranjec, Dugac, Prelec, Šarić,Radoš, P.  Barbarić, Jelovečki i Topić.

Trener: Marko Vukoja.

LONJA: Mandić, Oroz, Dokuš, Kobaš, Hren, Ivoš, Pušić, Baček, Solarić, Severec, Barišić.Još su igrali: Horvatinović, Gruden, Pavić i Jagatić

Trener: Filip Oroz

Prigorje je bolje otvorilo utakmicu pa su domaći nogometaši bili bolji na terenu prvih 20 minuta. Igranje rukom Oroza u 11 minuti sudac Stojanović je okvalificirao kao najstrožu kaznu za domaćina. Udarac s bijele točke izveo je Glasnović koji je postigao pogodak. Potom je Lonja uspostavila ravnotežu na terenu što je dovelo i do izjednačenja rezultata. Ivoš je u 25. minuti topovskim udarcem 30 m zabio rijetko viđeni gol. Ipak domaćin ponovo dolazi u vodstvo jer je u 40. minuti Glasnović iz slobodnog udarca s 25 m postigao prekrasan zgoditak u desni gornji kut.

U drugom poluvremenu podjednaka igra s nekoliko prilika sa obje strane koje nisu bile realizirane. Pitanje pobjednika domaćin je riješio u 75. minuti. Poslije lijepe akcije Petar Barbarić se upisao u strijelce za konačnih 3:1 za Prigorje.

Nakon utakmice trener Lonje Filip Oroz dao je kratku izjavu – Utakmica je poslužila svrsi, budući da nemamo terena za treniranje hvala domaćinu što nas je ugostio na svojoj umjetnoj travi. Protivnik je bio bolji, mi smo svoje odradili u trkačkom dijelu što nam je i najbitnije. Svatko je dobio svoju minutažu. Ekipa se pomalo uigrava, ali do početka imamo još dosta trening utakmica. Sljedeća utakmica je u subotu 13. veljače s Ostrnom na igralištu s umjetnom travom u Vrbovcu u 16 sati – istaknuo je Oroz.

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime