U Ždralovima Mladost i Vrbovec odigrali bez zgoditaka

0
Komunalac add

PRIPREMNA UTAKMICA

MLADOST – VRBOVEC 0 : 0

ŽDRALOVI, Stadion NK Mladost. Gledatelja 100.

Sudac: Stjepan Hruškar (Bjelovar). Pomoćnici: Josip Brnjaković (Obrovnica) i Željana

Katarina Henc (Ćurlovac).

MLADOST: Treščec, Hudeček, Abramović, Šuto, Francisković, Jakšić, Brezina, D. Colarić,

Bujan, Raužan, Guja, još su igrali: Starić, Bošnjak, Felipe, Mamić, Čordaš, Kunštek, Kožarić, Jajalo, Baraban.

Trener: Danijel Lovrić.

VRBOVEC: Zrinščak, Trošić, M. Tolić, Lovrić, Jantoljak, Ćosič, Škaro, Bubnjar, Martinović, Babić, Slišković, još su igrali: Kralj, G. Tolić, Kliček, K. Colarić, Gašpar.

Trener: Dražen Biškup.

Odmah na početku utakmice između Mladosti i Vrbovca domaćin je u 2. minuti imao priliku. Pogrešku gostujuće obrane nije kaznio Guja koji je s 7 m tukao pored desne vratnice.U 5. minuti Domagoj Colarić je sa 10 m snažno pucao iznad gostujućih vrata. Nova domaćaprijetnja zbila se u 18. minuti kad je Guja s 10-tak m uzdrmao gostujuću prečku. Dominacijadomaće momčadi trajala je pola sata igre nakon čega su se gosti oslobodili pritiska. Prvu 100postotnu šansu Vrbovec je stvorio u 32. minuti. Bubnjar je probio po desnom boku i ubaciopoluvisoku loptu, ali je udarac Sliškovića s 6 m završio uz desnu vratnicu. U 36. minutiSlišković je ubacio loptu s lijeve strane koju je udario Martinović, ali je njegov udarac s 7 mzavršio u domaćem bloku.

U drugom poluvremenu je opao ritam utakmice, ali je i dalje Mladost vršila pritisak dok su seVrbovčani disciplinirano i taktički odgovorno branili. Uz nekoliko udaraca s poludistance nitijedna momčad nije stvorila veliku prigodu za postizanje zgoditka. U 77. minuti sudac Hruškardosudio je kazneni udarac za Mladost. Udarac s bijele točke izveo je Baraban kojeg je jošbolje obranio vratar Kralj pa je utakmica na kraju završila bez pobjednika i bez zgoditaka.

 

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime