U Zagrebačkoj županiji ukupno 125 potvrđenih slučajeva koronavirusa

0
pixabay.com
Komunalac add

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije danas, 22.04.2020. do 11:00 sati evidentirano je 125 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom. U odnosu na podatke od jučer, radi se o jednoj osobi više kojoj je potvrđen COVID 19, ali i 8 osoba više koje su izliječene. Do sada je ukupno izliječena31 osoba, a tri su preminule.

Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije ima 8 ispostava na svom području koje su vidljive niže u tablici. Svaka ispostava obrađuje podatke za grad sjedište ispostave i okolne općine. Grad Sveta Nedelja jedini je grad koji nema svoju ispostavu, već se podaci obrađuju u Ispostavi Samobor.

Broj oboljelih prema ISPOSTAVAMA Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije:

Napominjemo brojevi u tablici se odnose na ispostave Zavoda koji obrađuju podatke ZA GRAD I OKOLNE OPĆINE!

 

ISPOSTAVE  POTVRĐENI SLUČAJEVI IZLIJEČENI UMRLI
ISPOSTAVA SAMOBOR 9 2  
SVETA NEDELJA    16 13  
ISPOSTAVA ZAPREŠIĆ 30 11  
ISPOSTAVA JASTREBARSKO 1    
ISPOSTAVA VELIKA GORICA 38 3 1 (29.3.)

1 (11.4.)

ISPOSTAVA IVANIĆ-GRAD 11 1  
ISPOSTAVA DUGO SELO 14 1 1 (6.4.)
ISPOSTAVA VRBOVEC 1    
ISPOSTAVA SV. IVAN ZELINA 5    
UKUPNO 125 31 3

 

Sljedeće informacije bit će objavljene u četvrtak, 23.04.2020. oko 11:00 sati na web stranici Zagrebačke županije www.zagrebacka-zupanija.hr.

Podsjećamo i da se stanovnici Zagrebačke županije mogu kretati bez e- propusnice unutar Zagrebačke županije i grada Zagreba. Međutim Stožer civilne zaštite Zagrebačke županije poziva stanovnike na odgovornost te da se, kao i do sada, kreću samo u slučaju potrebe.

Pozivamo stanovnike Zagrebačke županije da poštuju upute Stožera civilne zaštite RH jer jedino odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusa. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime