U Zagrebačkoj županiji nema novooboljelih

0
pixabay.com
Komunalac add

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije danas, 20.04.2020. do 11:00 sati evidentirane su 124 osobe kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom. U odnosu na podatke od jučer, radi se o istom broju što znači da na području Zagrebačke županije nema novooboljelih. Do sada je izliječena 21 osoba, a tri su preminule.

Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije ima 8 ispostava na svom području koje su vidljive niže u tablici. Svaka ispostava obrađuje podatke za grad sjedište ispostave i okolne općine. Grad Sveta Nedelja jedini je grad koji nema svoju ispostavu, već se podaci obrađuju u Ispostavi Samobor.

Broj oboljelih prema ISPOSTAVAMA Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije:

Napominjemo brojevi u tablici se odnose na ispostave Zavoda koji obrađuju podatke ZA GRAD I OKOLNE OPĆINE!

 

ISPOSTAVE  POTVRĐENI SLUČAJEVI IZLIJEČENI UMRLI
ISPOSTAVA SAMOBOR 9 2  
SVETA NEDELJA    16 8  
ISPOSTAVA ZAPREŠIĆ 29 7  
ISPOSTAVA JASTREBARSKO 1    
ISPOSTAVA VELIKA GORICA 38 2 1 (29.3.)

1 (11.4.)

ISPOSTAVA IVANIĆ-GRAD 11 1  
ISPOSTAVA DUGO SELO 14 1 1 (6.4.)
ISPOSTAVA VRBOVEC 1    
ISPOSTAVA SV. IVAN ZELINA 5    
UKUPNO 124 21 3

 

Sljedeće informacije bit će objavljene u utorak, 21.04.2020. oko 11:00 sati na web stranici Zagrebačke županije www.zagrebacka-zupanija.hr-

Podsjećamo i da se stanovnici Zagrebačke županije od danas mogu kretati bez e- propusnice unutar Zagrebačke županije i grada Zagreba. Međutim Stožer civilne zaštite Zagrebačke županije poziva stanovnike na odgovornost te da se, kao i do sada, kreću samo u slučaju potrebe.

Iz županije pozivaju stanovnike da poštuju upute Stožera civilne zaštite RH jer jedino odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusa. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime