U Zagrebačkoj županiji 84 zaražene osobe

0
Komunalac add

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije do petka 03.04. do 11:00 sati evidentirane su 84 osobe kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom. U odnosu na podatke od jučer, radi se o 4 osobe više. Do sada je izliječeno 8 osoba, a jedna je preminula (29.03).

Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije ima 8 ispostava na svom području koje su vidljive niže u tablici. Svaka ispostava obrađuje podatke za grad sjedište ispostave i okolne općine. Grad Sveta Nedelja jedini je grad koji nema svoju ispostavu, već se podaci obrađuju u Ispostavi Samobor.

Broj oboljelih prema ISPOSTAVAMA Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije:

Sljedeće informacije bit će objavljene u subotu, 4.04.2020. oko 11:00 sati.

Podsjećamo i da su na području Zagrebačke županije osposobljenje 3 COVID-19 ambulante za uzimanjem briseva za testove na koronavirus. U Ispostavi Samobor brisevi se uzimaju od ponedjeljak 30. ožujka, danas s uzimanjem briseva kreće Ispostava Velika Gorica, a od ponedjeljka 6. travnja i Ispostava Ivanić-Grad. Napominjemo kako se brisevi u spomenutim izdvojenim ambulantama uzimaju ISKLJUČIVO NA NALOG LIJEČNIKA OBITELJSKE MEDICINE, a za osobe s područja koja ta ispostava pokriva. Također naglašavamo kako će svaka osoba dobit KONKRETAN TERMIN kada treba doći u ambulantu kako bi se uzeo bris. Više informacija je dostupno ovdje.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime