U Zagrebačkoj županiji 21 novi slučaj

0
Komunalac add

U odnosu na podatke od jučer na području Zagrebačke županije oboljela je 21 osoba. U Vrbovcu nema novih slučajeva. Podaci za gradove i općine: 1 Samobor, 3 Zaprešić, 1 Jastrebarsko, 2 Velika Gorica, 1 Ivanić-Grad, 1 Sveti Ivan Zelina, općine – 1 Bistra, 1 Pušća, 2 Stupnik, 4 Krašić, 1 Pokupsko, 1 Kloštar Ivanić, 1 Križ, 1 Gradec. Ozdravilo je 27 osoba.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije od početka pandemije do subote, 13.2.2021. do 10:00 sati evidentirano je 19500 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom, izliječeno je 19072 osobe, a 68 osoba je preminulo. Trenutno je aktivno 360 slučajeva.

Samoizolacija je propisana učenicima 1 razrednog odjela.

Stožer civilne Zagrebačke županije apelira na sve stanovnike da se pridržavaju svih donesenih mjera i uputa te da posebice vode računa o socijalnoj distanci. Također, pozivaju ih da izbjegavaju putovanja. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

NOVO: Odluka o organizaciji nastave u osnovnim i srednjim školama kojima je osnivač Zagrebačka županija je dostupna ovdje.

Gdje se sve u Zagrebačkoj županiji može testirati na COVID-19 saznajte ovdje.

* Podaci za novooboljele odnose se na gradove i općine u kojima oboljeli imaju prebivalište.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime