U vrbovečkom HDZ-u izbori početkom godine

0
Komunalac add

Sinoć je u Vrbovcu održan radni sastanak Kluba vijećnika HDZ-a i HSU-a s povjerenikom za vrbovečki HDZ Matom Čičkom.

Podsjetimo, sredinom listopada jednoglasnom odlukom raspuštena je Gradska organizacija HDZ-a Vrbovec te je imenovano peteročlano povjerenstvo kojeg, uz povjerenika, čine i članovi Javor Bojan Leš, Tomislav Masten, Domagoj Debogović te Tomislav Okroša. Njihov zadatak je provesti izvanredne izbore za novog predsjednika i sva ostala stranačka tijela.

Mato Čičak, saborski zastupnik i tajnik Županijskog odbora HDZ-a pojasnio je koja je uloga povjerenstva. – Prema Statutu HDZ-a dobili smo zadatak u roku šest mjeseci organizirati izvanredne unutarstranačke izbore, od temeljnih organizacija, do gradskog odbora i izbora novog predsjednika. Sve ide prema planu, a izbori bi trebali krenuti početkom godine. S obzirom na sve nesuglasice unutar Gradske organizacije vrbovečkog HDZ-a, ova situacija je dobra jer ćemo izaći bolji i kvalitetniji i nadam se u naredno vrijeme vratiti ono što Vrbovcu treba, a to je ponovno biranje gradonačelnika iz redova HDZ-a i većine u Gradskom vijeću – zaključio je Čičak.

HDZ-ov povjerenik također je naglasio kako će cijeli HDZ vrbovečkog kraja morati podržati onoga tko bude izabran za predsjednika stranke. – Novoizabrano vodstvo podržat će i Županijski odbor stranke te smo uvjereni da će to biti dobra stvar za cijeli Vrbovec. Cilj vrbovečkog HDZ-a je ponovno preuzimanje odgovornosti za Grad Vrbovec te ćemo svi raditi na tom cilju – na kraju je rekao Čičak.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime